Без категория

Лесна рецепта за яйца по Панагюрски

Яйца по Панагюрски
Продукти:
– 1л. и половина вода
– 3-с.л. отцет
– 1-ч.л. сол
– Яйца
– 400 гр. кисело мляко
– 150гр-сирене
– Чесън
– Олио
– Червен пипер
 Счупвам яйцето във чарпак и лекичко го изсипвам във врящата с отцет подсолена вода,след 3 минути го изваждам.Разбивам млякото прибавям натрошеното сирене и счуканият чесън,изсипвам във чинията отгоре нареждам забулените яйца.Загрявам олио малко червен пипер и заливам отгоре.

Related posts

Ризото с манатарки

admin

Френски макарони 

admin

Картофени кюфтета на фурна

admin

Leave a Comment